Home » Избрано

Нов протест се заформя в социалната мрежа Фейсбук

2011.08.02 Няма коментари
Spread the love

Нов протест, насочен към “корпоративните крадци в България и техните слуги” се заформя в социалната мрежа Фейсбук. Тази инициатива ще премине под мотото ,,Върнете ни Откраднатото”. Организаторите на протеста споделиха с екипа на “PoligrafF”,  че разполагат с факти, доказателства и цифри как се ограбва българския народ всекидневно.

„Цялата икономика на България е един голям ,,октопод” от който се облагодетелстват определени хора вече години на ред. Техните интереси и страстта им към бързи и огромни печалби вкараха България в тази черна дупка. Техните печалби и забогатяването за сметка на обикновения човек, ще го плащаме пак ние и нашите деца”, пише в писмото си Атанас Калев.

Датата на протеста е 6.09.2011 г. и е символична за Българската история. На логото на инициативата е изобразен гълъб с юмрука в цветовете на трибагреника, на фона на черна точка. Гълъбът е символ на мира и началото на промяната, юмрукът – на твърдост и непримиримост с действителността , цветовете на гълъба са символа на България, черната точка е именно тя в момента, споделят организаторите.

По думите на Атанас Калев, когато ситуацията в страната ни бъде променена от обикновените граждани, на логото ще бъде оставен само гълъбът – символ на мира.

„Ние искаме да можем да мечтаем и творим тук в държавата в която сме родени , да създаваме нашите блага и да се радваме на тях , ние не искаме повече Корпоративните Крадци да ограбват нас и нашите сънародници. Борбата започна, време е да се включи всеки един гражданин на България, за да успеем, за да си променим манталитета първо и след това всичко останало”, призовават още организаторите на протеста.

Източник: Poligraff.net

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.