2024-04-19

9 thoughts on “Председателят на БККС Лазар Младенов: „Двойни играчи” мамят България

 1. Не знам какво искаш да кажеш с тези интернет адреси, драги „Вече видяно“, който, пишейки напълно анонимно, ровиш да търсиш някакви интернет адреси. Мога да ти кажа все пак, че сайтът Еврочикаго има сътрудници и в София. И тази публикация специално е пусната от такъв сътрудник.

 2. Internet adresite:
  –––
  bkks.org
  IP 91.196.125.23
  host125-23.superhosting.bg
  SUPERHOSTINGBG
  SuperHosting.BG Ltd
  bul. General Skobelev N.62, vh. A et.2,
  Bulgaria, Sofia 1000
  –––
  eurochicago.com
  IP 91.196.124.100
  host124-100.superhosting.bg
  SUPERHOSTINGBG
  SuperHosting.BG Ltd
  bul. General Skobelev N.62, vh. A et.2,
  Bulgaria, Sofia 1000

 3. „Мулти играчът“ Младенов срещу конкуренцията на само „двойните играчи“ при разпределянeто на пликчетата с каймета под масата!

 4. Даването на интервю далеч не винаги се плаща.
  Даже напротив, най-често това не се плаща, поне в България.

  И далеч не всички медии в България, от друга страна, се интересуват толкова от БККС, Лазар Младенов и въобще от проблемите на българите в Македония. Подобни въпроси не са върха на медийния интерес във всеки случай. Една медия на българите в САЩ, в Чикаго, се интересува и от тази тема. И затова публикува или препубликува понякога текстове или интервюта, свързани с нея.

 5. Чудно ми е как така г-н Лазар Младенов се муши все при ДС-агентите Еков, Каракачанов, Узунов, …. Пък и умело използва жаргона на ДС за \"двойните играчи\"! Да беше веднъж – да кажеш, че е случайно! Добре школуван другар, който е дошъл до София за да получи възнаграждението и инструкциите си за предстоящите в РМк избори. И между другото някое хонорарче за интервю с Еков. Все такива ли са \"двойните играчи\" на патриотарско прикритие сред българите в Македония?!

 6. Не знам кого смята за двоен играч Лазар Младенов. Нито, че според написалия горния коментар това били хората от „Радко“. Жалко ще е във всеки случай ако хората с българско самосъзнание в Р.Македония, осмелили се открито да го заявяват и афишират, започнат да се борят едни срещу други. В Р. Македония има достатъчно много хора, които не само не смятат, че имат общ етнически корен с българите, но и продължават да се оставят на чувствата на омраза. Доста десетилетия не само политическите, но и културните и междучовешки отношения са били доста затворени, разделени. Дори и днес, впрочем, няма български медии примерно (ако не броим Планета ТВ или някаква подобна чалга телевизия), които да се разпространяват в Р. Македония.

 7. Борбата за българските държавни дотации за кьор-софрите в Македония се изостря: Скопската кьор-софра (БККС) прави мазни обещания и заклеймява като „двойни играчи“ охридските „Радковци“!

 8. „По плодовете им ще ги познаете.“
  (Из Евангелие от Матея)

  По плодовете, делата или може би примерно и по това дали някои нямат дори офис, но се опитват да направят много неща.

  След толкова дълги години на пропаганда и разделение, на българомразство, на какво ли не, едва ли е лесно или просто да се прави каквото и да било срещу всичко това в Р. Македония.

 9. Играта на двойните „играчи“:
  ДС-агент Еков взима „интервю“ за „двойните играчи“ от кандидат-„играчът“ Лазо Младенов!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *