Home » Е-Списание

Доживяхме БСП да каже: “ДС агентите в управлението да си ходят”

2011.02.08 2 коментара
Spread the love

БСП ще иска незабавно отстраняването на бившите сътрудници на ДС в управлението на държавата, стана ясно днес на пресконференция съобщава онлайн изданието на вестник “Труд”

Основните фигури, които червените визираха, са директорът на агенция „Митници” Ваньо Танов, председателят на пътната агенция Божидар Йотов, председателят на агенцията по лозята и виното Красимир Коев, областният управител на Варна Йордан Симеонов. От партията поискаха още отстраняването на Константин Градинаров – областен на Бургас, Марин Кавръков – областен на Сливен, Пламен Стоилов – областен на Русе, Георги Шарлачки – заместник-областен на Перник, Валентин Литов – заместник-областен на Враца.

Сред агентите са и трима депутати от парламентарната група на ГЕРБ – Румен Иванов, Павел Димитров и Стефан Дедев.

„Преди няколко дни се гласува декларацията за отзоваване на посланиците ни – агенти на ДС, и двама от тези депутати на ГЕРБ са гласували „за”, а самите те са бивши агенти на ДС. Това граничи с пълна липса на морал. Оставям изводите за това на нашите избиратели”, коментира Антон Кутев.

Източник: http://www.trud.bg/

DS_007gerb

Депутатите на ГЕРБ от ДС: Румен Иванов, Стефан Дедев и Павел Димитров

И ексминистър Божидар Димитров (Кардам, Тервел)

BDgerb.

Други агенти от ДС в различни правителства:

DS_007

2 коментара »

  • Nik said:

    А случайно да са поставили и въпроса за отговорността – наказателна и гражданска – за извършените престъпления…

  • Петър Величков said:

    Смешна история – цялата върхушка на БСП, воглаве с президента Първанов, е или от ДС или солидарна с ДС, да иска оставката на колегите си от ГЕРБ. Не е ли по-честно президентът Първанов пръв да си подаде оставката и да даде пример.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.