Home » Авторски страници

Покана за протест “Путин – вън от България!”

2010.11.10 Един коментар
Spread the love

Във връзка с официалното посещение на руския премиер Владимир Путин в България, асоциацията на свободното слово “Анна Политковская” носител на Международна награда за защита на човешките права “Златен гълъб” е разпратила за публикуване следната покана в българските медии:

П О К А Н А за П Р О Т Е С Т
“Путин – вън от България!”

Дата и час:
13.11.2010 г.(събота) – от 09:30 ч. преди обяд.
Място:
гр. София, „Орлов мост” – откъм бившата трамвайна линия, между парапета под орлите и парапета на тротоара от изток(над р. Перловска)

Искания:


Putin Go Home!
НЕ! на „Путинска България – ОПАСЕН енергиен център на Балканите”
НЕ! на „България – ‘троянски кон’ на Путинска Русия в Европа”
ДА! на „За да остане чиста природа за хората в България”
НЕЗАВИСИМОСТ на България от Путинска Русия!

Съорганизатори:
Асоциация на свободното слово “Анна Политковская”, Група ГЕО(Граждански Екологични Организации), Гражданска инициатива “Справедливост”, Институт по зелена политика, Гражданска лига на България, ПП “Зелените”

Забележка: С Уведомление по Закона за събранията, митингите и манифестациите до Столична община, на което няма наложена забрана с мотивиран писмен акт в срок от 24 часа от уведомяването и протестът е законен – до 19:00 ч. Той ще бъде закрит след пристигането на премиера Вл. Путин.

———————
Комендант на проявата: Петър Пенчев, GSM 0887525032

http://politkovskaya-bg.blogspot.com/
http://grupa-geo.blogspot.com/


Фотографията е от преди месец от възпоменанието за 4 годишнината от убийството на руската журналистка Анна Политковская.

One Comment »

  • Лила said:

    Има вече конкретен час на срещата. Желателно е всички да са там не по-късно от 12:30 по обяд. По-рано може, по-късно, няма да е добре. Скоро след това ще минат колите. Информацията е от осведомен източник. 🙂

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.