Home » Е-Списание

“Енергия без граници” и “РАО в BG-граници”

2010.11.30 Един коментар
Spread the love

Днес, 30.11.2010 г. на конференцията “Енергия без граници” сме свидетели на планираното от Гоце и Р.Овч., а реализирано от Бойко Борисов, превръщане на България за 100 000 години в радиоактивно бунище на Европа.

Автор: Петър Пенчев

Учените доказват, че до 2030 г. ще имаме излишъци на ток от досегашните инсталирани мощности, а натискът от енергийната мафия е да им се осигурят от НЕК за личните им джобове печалбите от износа на чистия ток – никой даже и не споменава за радиоактивните отпадъци от АЕЦ “Белене” и от АЕЦ “Козлодуй”, които ще оставим в наследство за над 3 000 поколения на българите.

Има заявки за над шест “хилядници”(като планираните два в Белене) – това са екологично чистите възобновяеми енергийни източници, но на мафията не й трябват дребните и многобройни мощности, защото там корупцията е трудно осъществима. На олигарсите около властта им е по-лесно да печелят около инвестициите за милиарди.

Защо Софийска Градска прокуратура не внася готовия от преди година обвинителен акт в Съда срещу “отбраните” износители на ток, по моя сигнал от 2006 г.? Питайте Костов и Борисов, които го спряха с някаква си “цена на въглищата в Източно-Маришкия басейн”.

Ето доказателство кой закриля у нас Октопода в енергетиката!

Източник: http://grupa-geo.blogspot.com

One Comment »

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.