2022-12-10

1 thought on “САМО ДЕТО ОЩЕ НЕ СМЕ РАЗБРАЛИ!

 1. Има отговор. Само дето тотално кретенизираните сънародници не искат и да чуят за Него. Предпочитат да дремят под приспивните акорди на чалгата, популистките приказки на „политиците“, кресливите издънки на простаците. Всеки, който си позволи да им отваря очите, бива моментално накичен с епитети като „националист“, „нещастник“, „сектант“ и пр.
  65 години атеистично възпитание постави во главе угла тоталното презрение към исконните християнски ценности на българския народ – Боголюбие, братолюбие, трудолюбие, ученолюбие, уважение към справедливия закон. Социализмът нарои продажни – верни на Партията и Правителството – съдии, прокурори, следователи, мениджъри, политици. Вместо компетентност – връзки и шуробаджанащина, вместо справедливост – непререкаемата воля на властимащия негодник, вместо честност – уродлива подлизурщина пред нищожествата-антихристи.
  Организираната и осъществена от част от служители на Държавна сигурност „демократична промяна“ отвори още по-широко вратите за безконтролно денонощно ограбване на натрупаното през десетилетията робски труд всенародно богатство. Няколко десетки „наши хора“ се събудиха една сутрин като мултимилионери – Партията беше им предоставила парите на „отговорно“ пазене; те обаче бързо забравиха, че са само „държатели“ на капиталите, и започнаха безотговорно харчене, строителство на палати за себе си, за внуци и правнуци в знойни места като Флорида, Милано, екзотични тропически острови; някои от самозабравилите се новобогаташи, възприели философията на „безотговорно харчене“, бяха своевременно отстреляни – за назидание на останалите (разбира се, изпълнителите и поръчителите на нито една мокра поръчка не бяха „осветени“ – грижата за това беше успешно поета от непроменената съдебна система – същите продажни следователи, прокурори и съдии).

  Всичко това и още безброй негативни примери мотивираха и продължават да мотивират душевната – но бездуховна – част от сънародниците ни да задълбочават наследеното от социализЪма убеждение, че с труд, постоянство, компетентност, ученолюбие, честност и почтеност в България не можеш да си благополучен. На още по-голяма почит днес в България са крадците, обирджиите, лъжците, мошениците, елитните проститутки, педерастите, подлизурките, простаците. Страната ни е в абсолютна прострация, в нея няма място за нормалните, мислещи не само за себе си, българи – тук те са персона нон грата. Разрухата е тотална.

  Ситуацията не е нова за световната история. Подобно е било положението преди разпадането на Римската империя – беззаконие, разврат, непотизъм, безсрамно демонстриране на плутократично богатство и съзнание за безотговорна недосегаемост.

  Все пак – има ли изход? Има ли надежда? Има ли смисъл да се борим?

  Да, има! Вече 2000 години – и Той е Пътят, и Истината, и Възкресението, и Животът.

  Той е тук – Той хлопа на вратите ни. Ще Му отворим ли?

  Всеки от нас има свободна воля – изборът е: Христос или Антихрист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *