Home » Избрано

Над 1 млрд. долара за сигурност на Г8 и Г20 в Торонто

2010.06.26 Няма коментари
Spread the love

Хиляди полицаи са разположени в канадския град Торонто, който е домакин на срещите на Г8 и Г20 този уикенд. Общата стойност на драконовските мерки за сигурност е повече от един милиард канадски долара, убедихме се сами.
Силите за сигурност вече са отцепили пътищата и въздушното пространство около двете места, където ще заседават лидерите от развитите и развиващите се икономики. Много е трудно дори на акредитирани журналисти да попаднат в охраняемата зона. Автомобилът на Еврочиkаго бе претърсван на 3 пъти още от границата със САщ.

Основна тема на срещите ще бъде световната икономическа криза, а високите разходи по домакинството се очаква да привлекат хиляди протестиращи срещу мерките на правителствата за ограничаване на бюджетните разходи.

На снимката – подготовка на прегради в Торонто.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.