Home » Избрано

Глас за Деница

2010.06.23 Един коментар
Spread the love

Ето ви още едно българско предизвикателство – този път във Великобритания. В тазгодишното онлайн състезание за модел на популярната дизайнерска верига Next участва и българката Деница Букорещлиева. Дени е бивш фотомодел и в момента е на страница 9 от общо 340 страници с регистрираните до момента участници. За да бъде класирана, тя трябва да влезе в първите 5 страници.

Гласуването приключва на 06 юли 2010 година. След сумирането на резултата от електронния вот първите 100 участника с най-много гласове ще се класират за големия финал на живо в Old Billingsgate Market в Лондон, на 30 юли.
Да не забравяме, че българите на Острова бяха най-активните гласоподаватели на парламентарните избори в България през миналата година. Остават броени дни до приключването на вота за Next Model. Нека продължат напред най-добрите. А защо и Дени да не бъде сред тях ?

Всички желаещи да подкрепят Деница Букорещлиева
могат да го направят на следния линк : http://apps.facebook.com/modelcomp/gallery/show_entry/35573?ref=mf

Гласуването става като се кликне на линка, който ви отпраща към бутона “Vote for me”, след което се появяват две празни полета. В едното записвате имейла си, а в другото трябва да се попълнят две указани букви от името на Denitsa. Ако ви питат за 3 и 5-та буква то това означава да напишете съответно буквите nt.
Деница ви благодари за подкрепата!

SST_3910 Deni

SST_3911 Deni

One Comment »

  • Denitsa Bukoreshtlieva said:

    Здравейте сънародници, ако ви допада моята инициатива за участие в този конкурс, моля подкрепете ме!!! Броят на гласуващите нараства с всеки изминал ден, което изключително много ме радва!!! Ние наистина можем да се подкрепяме в името на определена кауза!!! Благодаря на всички гласували за мен с пожелания за красота и позитивност в живота им!!! Продължавайте да гласувате сънародници, дните са броени, а аз имам нужда от вашият вот, наистина го ценя много!!!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.