Home » Авторски страници

Покана за среща с лидера на РЗС Яне Янев в Чикаго

2010.04.16 Няма коментари
Spread the love

Продължава посещението на лидера на ПП „Ред, законност и справедливост” Яне Янев, на заместник-председателя на партията Атанас Семов и на международния секретар Живко Темелков в САЩ.

Във Вашингтон и Ню Йорк те имаха наситена програма. Ето списък с най-важните срещи до сега:

– с ръководството на Арменския национален комитет в Америка (АНКА);

– с живата легенда на американската военна и външна политика Доналд Ръмсфелд (министър на отбраната 2001-2006 г. – на снимката в средата),

Яни Янев в САЩ

– с председателя на групата за България в Конгреса на САЩ Джо Уилсън, с конгресмена Линкълн Диаз-Балард (ръководител на Комисията за вътрешния правилник на Конгреса), с конгресмена Джон Шимкъс (от Комисията по енергетика и търговия),

– с ръководителите на Центъра за европейски политически анализи във Вашингтон (ЦЕПА) и с неговия президент Вайс Мичел,

– с представители на МВФ и с ръководителя на мисията за България Бас Бакер,

– с водещи еврейски организации ( с лидера на Американския еврейски комитет -Андрю Бейкър, с представителя на борда на директорите на международната организация Бнай Брит и на Националния Съвет на евреите от бившия Съветски съюз – Давид Шулман).

В събота сутринта, 17 април, те пристигат в Чикаго специално да се срещнат с представители на най-голямата българска общност зад океана.


Каним ви на срещата с тях, на която Яне Янев ще представи визията на РЗС за приемането на нова конституция и изграждането на нова държавност.

YaneYanevChicagoApril17

Срещата на Яне Янев с българските емигранти в Чикаго ще се проведе в на 17 април 2010 г. (събота) от 13:00 часа в залата при Българската православна църква «Света София» с адрес 404 West Oakton St, Des Plaines, IL 60018 (карта)
Входът е свободен за всички желаещи.
Предварителни въпроси към госта може да изпращате на редакционния e-mail на Eurochicago.com (линк към имейла)

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.