2024-03-28

2 thoughts on “„Cоциално слаб“ съдия строи хотел

  1. Г А Р В А Н Г А Р В А Н У . . .

    „Отмениха наказанията на съдиите с “бедни роднини”
    ВСС не мотивирал решенията по скандала Приморско
    , пишат магистратите

    Три състава на Върховния административен съд (ВАС) отмениха дисциплинарните наказания, наложени на колегите им Николай Урумов, Андрей Икономов и Панайот Генков заради имотния скандал „Приморско“. Тримата бяха “участници” в скандала с евтините имоти, които са получили роднините им като “крайно нуждаещи се”.

    Делата им се гледаха при закрити врати по тяхна молба, отправена до председателя на ВАС Георги Колев. Миналата година Висшият съдебен съвет (ВСС) им наложи наказание „намаляване на заплатата с 25% за две години“ за уронване престижа на съдебната власт и за нарушение на етичните правила. И трите решения излязоха днес. Прави впечатление, че в мотивите и на трите има идентични изречения, дори пасажи.

    Наказанията са отменени с един и същ основен мотив – ВСС не е посочил конкретно с кои свои действия съдиите от ВАС са уронили престижа на съдебната власт и са нарушили етичните правила, пише “Правен свят”.

    . . .

    В решението за Урумов пише: „В обжалваното решение ВСС не е посочил какви конкретни действия Николай Урумов е извършил, а е следвало да не извършва, за да се прецени, че тези действия нарушават етичните правила и са довели до нарушение на правилата за благоприличие и почтеност.

    . . .

    И по трите производства липсват данни и не са събирани доказателства от дисцплинарните състави, от които може да се направи извод за извършването на конкретни действия от страна на Генков, Икономов и Урумов във връзка с учреденото право на строеж. Решенията могат да бъдат обжалвани пред петчленни състави на ВАС.

    Върховният административен съд вече окончателно отмени наказанието, което бе наложено по същия скандал на председателя на Софийския апелативен съд Веселин Пенгезов. Той бе освободен от ръководния пост. Тричленен състав на ВАС отмени и наказанието „уволнение“, наложено на Деница Урумова, която е младши съдия в Благоевградския окръжен съд.

    НЕ СМЕ И ОЧАКВАЛИ ДРУГО РЕШЕНИЕ – ПАРТИЯТА-ФАНТОМ БДИ НАД СВОИТЕ ПИЛЕНЦА…

    Източник: http://www.vsekiden.com/

  2. Напишете в GOOGLE „Няма такава партия!”, за да разберете „подоплеката” на казуса с клана УРУМОВИ – баща и дъщеря.

    Следват само некои пояснения в тази връзка.
    *Мафията разсекрети (засега!) агентурната принадлежност само на Председателя на състава, взел горното решение. Но преди това, в съответствие със сключения договор със сатаната, Димитър Гочев беше пребогато възнаграден: член на Европейския съд (със заплата и привилегии, на които завиждат дори някои президенти на републики), член на Конституционния съд. Но хористът от „Планинарска песен“ вече е ненужен на Мафията и беше изхвърлен на политическия боклук. Тогава той се усети и си припомни, че има БОГ! Митко, още не е късно да си признаеш греха пред няколко милиона българи, и ако те не ти простят, то БОГ е милостив и великодушен – ти добре знаеше, че ключовият въпрос е станалото през 1953 г. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА БРП/к/! Днес България щеше да е съвсем друга, ако на 9 март 1993 г. ти не беше препотвърдил договора си със сатаната…

    **Маргарита Златарева получи своите 30 сребърника – дадоха й (поста на) член на Конституционния съд.

    ***НИКОЛАЙ УРУМОВ също никак не беше пренебрегнат – скоро след съдбоносното за България решение от 9 март 1993 г. той беше назначен за председател на отделение във Върховния административен съд.
    Очевидно „върховният съдия” НИКОЛАЙ УРУМОВ продължава да е в услуга на Червената Мафия и бърза да капитализира отпуснатата му паница леща чрез дъщерята – също „съдия”.

    ТИЯ НАИСТИНА НЕМАТ НАСИЩАНЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *