Home » Е-Списание

Мъка и радост в заледена Англия (видео)

2010.01.15 Няма коментари
Spread the love

Лошото време и заледяванията в Англия поставят много проблеми пред жителите на острова. На първото видео ще видите как понякога се налага да се пресича покритата с лед улица – само пълзешком.

На второто видео се вижда, че за добре оборудваните полицаи, снегът е източник на радост и те като невинни дечица се пързалят на своите предпазни щитове. Голям смях, но … попаднали на Youtube и техните началници от районния център в Оксфорд ги разпознали.

Редакцията на www.Eurochicago.com научи, че все пак началството се смилило над провинилите се полицаи – наказанието им било само мъмрене. Шефът на местното полицейско управление Ендрю Мюрей разяснил на специална пресконференция за журналистите, че бил толкова снизходителен към подчинените си, единствено защото разбирал, че понякога снегът ни действа вдетиняващо.
Редакцията ни Ви пожелава хубаво време днес!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.