2024-04-19

1 thought on “Дойдоха като аслани, тръгнаха си посрани…

  1. Kak Аржентина победи Перу в 93-тата минута ( 2:1 )

    Така се стигна до последната минута, когато започна драмата. При едно разиграване защитник на Аржентина тръгна да се прави на техничен около аутлинията и му бе отнета топката. Последва бърво центране в наказателното поле, там играч на Перу по необясним начин бе оставен абсолютно непокрит и заради купа от играчи пред себе си на свой ред центрира късо и Ренхифо с глава забоде топката в мрежата.

    Домакините на свой ред се хвърлиха бясно напред. В 93-та минута при едно ниско центриране през купа от играчи топката се отклони и попадна в непокрития Палермо при далечната греда и пред него бе само зейналата празна мрежа и той от 2 метра не можеше да сбърка.

    „Лудия“, както е известен Палермо, тръгна в екстаз да си съблича фланелката, но заради набитото си мускулесто тяло едва успя да го направи. Марадона пък полудя на тъчлинията и се хвърли в локвата от радост.

    За късмет на Аржентина пък два от преките конкуренти загубиха шансове за класиране след домакински загуби. Колумбия падна с 2:4 от Чили, а Венецуела загуби с 1:2 от Парагвай.

    гол.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *