2024-04-18

4 thoughts on “Синдром на високите макове

  1. Доста Ви е промит мозъка от пропагандата. А нещо за блестяшите спектаклите на Морфов да кажете? Не, защото не сте ги гледали, а и да сте ги гледали, нищо не сте разблали! Та Вие не се интересувате от изкуството на един творец, а от политическата интрига и клеветата.

  2. Политиката влезе в Народния театър и там се разигра много грозен театър не заради Александър Морфов. Пари може да се намерят за тройни заплати на по-послушните артисти, които да подкрепят директора, и партии като ДПС може да повикат досегашната пиарка на театъра да придружава почетния председател Доган, и Морфов може да бъде дисциплинарно уволнен, но кой ще си спомня след време за името на пиарката и името на директора, уволнил дисциплинарно Морфов – чието име ще остане след най-ярките режисьори на този знаков национален театър в цялата му история? Истинският талант винаги е свободолюбив, непокорен като хъш… А покори ли се един талант, се превръща просто в занаятчия на добра заплата.

  3. Може ли да не ни занимавате с др. А. Морфов. Добре известен и като син на полк. Морфи Морфов, агент на КГБ. Същият др. А.Морфов е бил не случайно гл. режисьор в Русия – справка wikipedia. Такива партизани се имат за много големи. Явно се гласи ако дойдат розовите парапети на власт да стане я министър, а директор на Народния.

  4. Въпрос: Твърди се, че Морфов е уволнен от началнически пост, но няма проблем да прави нови постановки просто като режисьор – вярно ли е ? Много уважавам Морфов именно като оригинален режисьор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *