2024-05-18

1 thought on “Помощ за пострадалите от земетресението в Сирия

 1. Тодор Беленски, Фейсбук:

  „Съединените щати спряха важни части от едностранните санкции срещу Сирия за 180 дни, за да се подпомогнат усилията за помощ и спасяване на хора при земетресението.
  Това означава, че вече ще е много по-лесно пращането на помощи за Сирия. Броени дни, след като ви казах, че кампаниите за сваляне на санкциите са натиск, който може да доведе до конкретни резултати, това вече е факт.
  Благодарение на честни журналисти с хиляди последователи като Сара Абдала, Ванеса Бийли, Кеворк Алмасиян, благодарение на включването в нея и на американски сенатори. Но най-вече благодарение на милиони чисти души по цял свят, които не спряха да пишат по темата и я превърнаха е своя лична.
  Благодаря ви, приятели. Тази победа за #teamSyria означава страшно много. Ние не сме безгласни букви, ако вярваме и се борим за доброто.
  Благодарности заслужава и Martin Karbowski за разговорите с Daher Farid Daher – Lammoth , заради когото съдбата на сирийците достигна до стотици хиляди хора.
  https://youtu.be/9dztETVJQZY
  Благодарности и за Юлия Ал-Хаким която не спря последните дни да прави всичко възможно да помогне на сирийския народ. Също така на Irini Zikidis , която също години наред осведомяваше и увеличи неимоверно отбора и семейството на хората, ангажирани с този проблем.
  Може да сме дали само частичка с нашата работа и енергия, но това може да помогне за спасяването на хиляди животи!“

  https://www.facebook.com/todor.belenski/posts/pfbid0amnJntfjaMwK5bkUptGgqs3mtWq87SR6qXUoDP9h3vmue7spHcBzasim81bUWm8xl

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *