Home » Авторски страници, Е-Списание

Защо България взе най-лошото от САЩ, а САЩ – най-лошото от Източния блок

2020.10.25 Няма коментари
Spread the love

Защо България взе най-лошото от САЩ, а САЩ – най-лошото от Източния блок? Коментар на Андрей Ненов от Колорадо, САЩ, за “Дискусионно студио” на ТВ СКАТ: “Опитът, който трупаме, се нарича ваксина.”

В интервюто си за това предаване г-н Ненов прави сравнения и оценки на явления, процеси, подходи в политическия живот, в САЩ и в страните от бившия соцлагер, в частност – и в България, в миналото и в наше време. Става дума и за разрушаването на статуи в САЩ, за въвежданото напоследък законодателство в щата Калифорния, за въвеждането на квоти за определени групи в бордовете на компании, за опита и заключенията му от преживения опит в България (по времето на соца и в първите години след политическите промени), както и в САЩ.


.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.