Home » Авторски страници, българи зад граница

1-ви номеври в Сиатъл. Литературен салон на „Глаголицата“

2020.10.30 Няма коментари
Spread the love

Българският център за културно наследство в Сиатъл (Bulgarian Cultural and Heritage Center of Seattle) организира на 1-ви ноември, в Деня на народните будители, от 11 часа местно време, откриване на литературния салон за „Глаголицата“ – общество за поезия и литературна проза. Специален гост на събитието ще бъде Ангел Колев, председател на Лигата на българските писатели в САЩ и по света.

„Ангел Колев, председател на Лигата на българските писатели в САЩ и по света, е наш специален гост при откриването на сезона за „Глаголницата“ на 1-ви ноември. Очакваме да ни разкаже повече не само за неговия проект „За буквите“ (с издадените вече 16 заглавия) и за литературните салони, които организира на Източния бряг вече много години, но и за десетата годишнина на Лигата на българските писатели в САЩ и по света (с предстоящо отбелязване на 2-ри ноември в Чикаго).

За да получите линк към зум-срещата, моля изпратете имейл до: [email protected] или до [email protected] – пише за това във Фейсбук Daniela Ivanova-Nyberg, артистичен директор в Bulgarian Cultural and Heritage Center of Seattle.

Събитието във Фейсбук – ТУК

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.