Home » Авторски страници

Сдружение “Солидарност” внася петиция във Висшия съдебен съвет

2020.05.19 Няма коментари
Spread the love

На 19, 20 и 21 май, от 8.30 часа местно време, членове на Сдружение на потърпевшите от ЧСИ и съдебната система “Солидарност” и граждани ще депозират петиция във Висшия съдебен съвет в София, с искане за незабавна среща с пострадали граждани, техни представители и юристи – съобщиха от Сдружението.

Ето още какво пишат от Сдружение “Солидарност”:

“По заповедните и изпълнителните производства са извършени и продължават да се извършват редица нарушения, документни и длъжностни престъпления, които могат да бъдат лесно и бързо установени по безспорен начин, след извършване на незабана проверка на всички дела по чл. 410 и чл. 417 от ГПК, за което настояваме.

Каним всички потърпевши от ЧСИ / ДСИ и съдебната система по незаконно проведените срещу тях заповедни производства по чл. 410 / 417 от ГПК, които са над 3 милиона за цяла България, да изтеглят от сайта на Сдружение “Солидарност” следната петиция (bit.ly/2LExnXi), да я подпишат с личните си данни и да я изпратят на имейлите на всички институции в България, Европейския съюз, посолствата на държавите-членки, членовете на Европейския парламент и на местните такива, както и до националните медии в Европа и България. Искаме да разберем лично Председателят на ВКС Лозан Панов ли е подписал адресираното до нас писмо (bit.ly/2LCEhwn) или друг ползва неговото име, с цел въвеждане в заблуждение на милионите набедени за длъжници с издадени НИЩОЖНИ заповеди за изпълнение.

Желаещите да присъстват на срещата да носят наличните си документи по заповедното и изпълнителното дело, които ще бъдат прегледани от нас, с цел установяване на извършени документни и длъжностни престъпления от страна на съда, кредиторите и ЧСИ / ДСИ.

Внасянето на петициите ще продължи и в следващите дни, докато не бъде организирана среща с наши и на потърпевшите представители, която да бъде излъчвана на живо. На това корумпирано правораздаване, в нарушение на основните права на гражданите, Конституцията и ГПК, трябва да бъде сложен край и да се намери начин за колективно преразглеждане на делата, преустановяване на порочната практика на съда и внасяне на необходимите законодателни промени в ГПК и ЗСВ.”

Събитието във Фейсбук – ТУК

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.