Home » Е-Списание, политика

Мирослав Янков за това как да се възроди българският дух и държавност

2020.05.31 Няма коментари
Spread the love


По-долу ще откриете представяне на уебстраницата „Будители на България и нейния член Мирослав Янков*, който е автор на книгите – “Проект за новозаветна конституция на народовластието в България” (отпечатана 2017 г. – линк), “Концептуален поглед към четвъртата българска държава” (отпечатана на 22.06.2019 г. – линк ) и на брошурата “Държавност и нов модел на управление на България” (отпечатана на 8.12.2018 г. – линк ).

Интернет страницата, както и книгите, съдържат материали по темата за държавността и справедливото, свободно и жизнеспособно общество.

В описанието на страницата, която можете да откриете на адрес (линк-1 и във Фейсбук линк-2), е написано, че тя е място за публична дискусия, в която се публикуват идеи, мнения, събития и анкети, в посока развитието на страната ни във всеки един аспект, независимо от настоящата политическа ситуация.

Ето какво още четем там: «Будителите действат като рупор за повдигане на духа, за събуждане и израстване на народа. Будителите огласят темите ТАБУ, които са от значение за националното освобождение от съвременното робство, повишават разбирането за това, което се случва в живота, и помагат на хората по трудния път. Нека колективният дух и мисъл ни обединяват по пътя към свободата!»

“Държавност и нов модел на управление” е раздел в страницата на Будители на България.
В нея откриваме видео по темата “Какво да направим, за да си върнем Държавността – грижата за развитието на обществото и личността”. Вижте го:


На страницата откриваме и информация за книгата на М.Янков «КОНЦЕПТУАЛЕН ПОГЛЕД КЪМ ЧЕТВЪРТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА»

Ето какво пише там за нея: «Книгата е опит за създаване на пълна картина на единния свят, изтъкан от видими и невидими процеси. В нея се повдига завесата и се осветява скрито познание, което позволява сами да сътворим реалността на живота си, да избираме и постигаме правилните цели, както в личен, така и в обществен план.
Книгата е опит за създаване на единен реален модел, на желан от всички, реализируем вариант на бъдеще за България и народа ни. Той възниква от руините на настоящето, като вътрешно непротиворечива система, с правилно осъзнаване на смислите заложени в мирозданието, приложени в начина на управление на обществото ни и реализирани в обществено-икономическите отношения на ежедневния ни начин на живот.
Авторът не претендира за собственост на изложените идеи в книгата дотолкова, че той само се е докоснал до тях, възприел ги е в себе си и те са станали част от убежденията му.»

Авторът пише още: «Изказвам огромна благодарност към своите учители – В. Зазнобин, А. Ефимов, А. Фурсов, М. Величко, В. Катасонов, А. Девятов, А. Кашанский, М. Хазин, И. Солонько, Марат, К. Кастанеда, Д. Верищагин, И. Гончаров и др., които с мъдростта на идеите си направиха възможна появата на тази книга. Благодаря на другарите ми за духа, силата и целеустремеността в борбата по пътя към Свободата на България. Благодаря за силата на любовта на всички жени, за подкрепата и съпричастността в начинанието, да сътворим справедливото бъдеще на България.”

Видеа в Youtube по темата може да откриете на следните линкове:

Откровен разговор за Четвъртата българска държава (Част 1)

Откровен разговор за Четвъртата българска държава (Част 2)

Образ на бъдещето за България (пълен запис)
.

—————————————————————————–
* Мирослав И. Янков е радио инженер от Варна – повече информация може да научите от неговия Youtube канал под името: Timur Tamerlan (линк)
Електронната му поща е: [email protected]

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.