Home » Е-Списание, политика

Росен Миленов: „Мръсните пари на прехода срещу глада“

2020.04.15 Няма коментари
Spread the love

Росен Миленов, бивш служител на ДАНС и ГДБОП, съобщи на Фейсбук страницата «Референдуми за справедливост» за внесено от него предложение в Народното събрание.

Предложението съдържа пакет от икономически мерки за безвъзмездно подпомагане на засегнатите и въвеждане на данъчни и осигурителни облекчения за смекчаване на икономическите последици от мерките за ограничаване на разпространението на коронавирус в България. Предложението, наречено от автора му «Мръсните пари на прехода срещу глада и ликвидиране на малкия и среден бизнес в България», ще бъде внесено също и в МС.Във видеото във Фейсбук Миленов обявява също, че утре, 16 април 2020 г., ще внесе при главния прокурор Гешев още един план. Планът ще съдържа конкретни стъпки за по разкриване на наличната информация в службите, за откраднати в последните години по различен начин от народа, 30 милиарда лева. А също така за спиране грабежа на 8 млрд. лв. годишно от данъкоплатците през приходната и разходната част на хазната. Вижте видеото долу, в което Р.Миленов призовава и „да убием вируса „Ганьо“, които дълбоко се е настанил в обществото и държавата и е на път да ни самоунищожи.“


.

Припомняме, че Росен Миленов е на мнение, че трябва да има национални референдуми по въпроси от компетентността на НС и когато се касае за преразпределение на публични средства. Повече информация може да научите на уебстраницата «Договорът в политиката».

П. Стаматов

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.