Home » Авторски страници, българи зад граница

“Двама мъже и половинка” в Чикаго

2020.02.08 Няма коментари
Spread the love

На 16 февруари, неделя, от 19:00 ч. до 21:00 ч., в Little Bulgaria Center в Чикаго ще бъде представен авторския спектакъл на Николай Атанасов – Шуши, с участието на Георги Низамов, “ДВАМА МЪЖЕ И ПОЛОВИНКА”. 

Николай Атансов – Шуши и Георги Низамов – Низама, няма да изкривят представите на зрителите за света в спектакъла „Двама мъже и половинка”. Като верни привърженици на руската класика и твърдия алкохол, и като добри познавачи на българската народопсихология, двамата актьори обещават да започнат представлението в жанра на така актуалния напоследък „stand up comedy” и, ако не успеят да останат прави до края, ще го завършат като „Бохемска рапсодия”.

НИКОЛАЙ АТАНАСОВ – ШУШИ е български актьор и режисьор. В продължение на 25 години на сцената в няколко емблематични постановки той е рамо до рамо с голямата Стоянка Мутафова. С него тя си партнира до последно в постановката „Госпожа Стихийно бедствие“, чиито режисьор е самият Шуши.

Георги Низамов и български актьор, ученик от ВИТИЗ на Шуши, актьор и певец, ментор в последните сезони на “Като Две капки вода”, по-известен от ролите си във филмови сериали като “Столичани в повече” .

Представлението е в Чикаго е само едно.
За повече информация: 312 273 8640 – Петя Романова

Билети в продажба на www.ticketrookie.com, Малко Българско Училище, Малка детска академия “Мечо Пух” – Живка Петрова и Център “Малката България”.

 

Събитието във Фейсбук – ТУК

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.