Home » Е-Списание

Протест в София в подкрепа на Асандж

2019.04.16 Няма коментари
Spread the love

Народно социално движение организира протест в подкрепа на създателя на Уикилийкс Джуалиан Асандж. Протестът, който се организира под надслов “Свобода за Джулиан Асандж!”, ще се проведе пред Посолството на Великобритания в София утре, 17 април 2019 г.

Ето се казва в изпратено до медиите съобщение за този протест от Народно социално движение:

“Ние, активистите от Фейсбук, дължим много на Асанж и “Уикилийкс”. Без информацията, която получавахме от него, нямаше да познаваме света, който ни заобикаля, да разпознаем доброто и злото, да осъзнаем и защитаваме правата си и справедливите каузи, които да подкрепим. Нима ще оставим Джулиан Асанж без подкрепа? И ще гледаме безучастно Голготата, която му подтотвят?

Народно социално движение призовава всички активисти от Фейсбук, без разлика в убежденията им, да подкрепим Джулиан Асанж с протест пред английското посолство в сряда, 17 април, от 18:00 ч.”

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.