2024-03-19

3 thoughts on “Мракобесие „в името на народа“

  1. „Зам.-главният прокурор Иван Гешев изплю камъчето за необосновано тежките присъди по делото „Иванчева“. От думите му се разбра, че ако имало оправдателни присъди, трябвало да се хвърлят оставки на зам.-главни прокурори и разтуряне на цялата прокуратура.“

    https://frognews.bg/novini/geshev-izpliu-kamacheto-pri-opravdatelna-prisada-ivancheva-sledvala-negovata-ostavka.html?fbclid=IwAR1Bkn7KcMva_1SSHdvdfT1ej5VR2HlMdBo-1OwQbKn91Pwy9xnxtKTGbpw

  2. Проблемът е, че не истинските корумпирани и виновни управници отиват в затвора, Андрей. Проблемът е, че правосъдната система, и особено т.нар. специализиран съд в България, се използва срещу неудобните на статуквото. При случая „Иванчева/Петрова“ има извращение на правото в особено големи размери. А за мантрата, че в този случай имало справедливост и право, има достатъчно Пеевски и не само Пеевски медии, които да я повтарят. Ако искаш, вярвай на тях.

  3. Нали искате Правосъдие, нали искате виновните да бъдат вкарвани в затвора, нали искате корумпираните да бъдат наказвани..

    Е, хващат една фризьорка, която няма ценз за никакъв ръководител, камо ли за Кмет, хващат я, съдят я – и пак сте недоволни.

    Дотук ли стигна Еврочикаго?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *