Home » Авторски страници

Рязане на лентички в Стара Загора. Два погледа към едно събитие

2019.02.03 Няма коментари
Spread the love

Снимка: Пресцентър на МС

“Премиерът Бойко Борисов “сряза лентичката” при откриването на изцяло реконструирания надлез над ж.п. линиите и бул. “Славянски” в Стара Загора. Трасето е с обща дължина от 550 м и е от изключителна важност за жителите на града. То свързва центъра с индустриалната зона и улеснява достъпа на автомобили към Стара Загора, както и от нея в посока автомагистрала “Тракия”. При откриването кметът на Стара Загора Живко Тодоров благодари на премиера Борисов, че държавата е съдействала проектът да се реализира с европейски средства, тъй като с финансиране на общината това би било немислимо.” пише News.bg за откриването на реконструиран надлез в Стара Загора.

Снимка: Айдън Даил

А ето какво пише за същото събитие един гражданин, Айдън Даил, който е участвал в него: “Бойко Борисов бяга с мръсна газ, уплашен от два плаката на ГД “БОЕЦ” и шоколад “Своге”, при откриването на ГРОБект в Стара Загора…”.

Снимка: Айдън Даил

На стената си във Фейсбук Айдън Даил е качил няколко снимки и едно видео, от което се вижда как официалният кортеж се изнизва бързо, избягвайки среща с протестиращи граждани на Стара Загора.

Снимка: Айдън Даил

Някои от протестиращите са членове на Гражданско движение “БОЕЦ” и държат плакати с надпис “ГЕРБ и ТРЕЙС заедно в един рейс…”.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.