Home » Авторски страници

Български адвокати поискаха оставката на Висшия адвокатски съвет

2019.02.28 Няма коментари
Spread the love

“Фейсбук общността на българските адвокати, която представлява интересите на 2100 адвокати у нас, поиска оставката на Висшия адвокатски съвет. Причината – бездействието на членовете му за предлагане и приемане на промени в Закона за адвокатурата, както и липсата на реакция спрямо промените в Закона за мерките срещу изпиране на пари, които предвиждат нарушаване на адвокатската тайна.” – из информация на КРОСС.

Снимка: КРООС

Коментар по темата на адв. Стела Николова:

Висшият адвокатски съвет има наглостта да вдига членския внос на всички адвокати в България, за да има пари да ходи до Брюксел да се снима, но когато управляващите си позволиха, чрез Закона за мерките срещу изпирането на мръсни пари, да наложат на всички адвокати в България да станат доносници на ДАНС, Висшият адвокатски съвет се сети в последния ден от срока да преговаря!

Аз съм адвокат и искам оставката на настоящия Висш адвокатски съвет, защото той не защитава нито правата на адвокатите, нито правата на клиента на адвокатите, нито конституционните права, нито Закона за адвокатурата!

Въобще, сегашният Висш адвокатски съвет е един паразитен орган!

Аз съм адвокат Стела Николова и искам оставката на Висшия адвокатски съвет!

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.