Home » Авторски страници

“Правосъдие за всеки”: Да защитим правото и съда от прокуратурата и олигархията

2019.01.27 Няма коментари


Понеделник, 4 февруари 2019 г. от 18:00 ч. до 20:00 ч.

София – от НДК до Съдебна палата

Законността е погазена, върховенството на Правото е застрашено, свободата и демокрацията вече са в голяма опасност! Могат да Ви арестуват тайно; могат да Ви обвиняват безкрайно; могат да Ви вземат веднага имуществото със само едно прокурорско действие и един акт на КПКОНПИ; могат да Ви държат в ареста с месеци и да Ви раздадат “специализирано правосъдие” по Прокурорски модел от Вишинско време; могат да обвинят и адвоката Ви и да го отстранят от процеса…

Могат всичко, но все още не владеят Съда. Подготвя се обаче процедура по отстраняване на Председателя на Върховния Касационен съд, Лозан Панов, след доклад на Инспектората към ВСС. Върховният съд е единственият гарант за точното и еднакво прилагане на законите от съдилищата, а достойнството и смелостта на съдия Панов са последна преграда пред пълното овладяване на съдебната система от Олигархията! Ще го позволим ли или ще кажем високо “Стига вече толкова”?!

Елате с нас на шествие и протестен митинг на символичната дата 4-ти февруари, за да бъдем заедно всички свободни граждани, които искаме да живеем в правова и демократична държава. Истината и справедливостта имат значение и е време да го покажем!

Събитието във Фейсбук – ТУК

 

Инициатива “Правосъдие за всеки”

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.