Home » Авторски страници, българи зад граница

Българска православна общност в Чехия с ново ръководство

2019.01.29 Няма коментари
Spread the love

На 27.01.2019 г., след планирана среща, о.с. Българска православна общност в Чешката република, на редовно отчетно-изборно събрание, избра своето ново ръководство в състав: Силвия Кръстева, Росен Крумов, Силвия Кисьова, Мая Нинова, Боряна Станева, Георги Милковски.

Благодарим за доверието!

Да поздравим новия екип и да му пожелаем през следващите пет години, които са по устав, да бъде въоръжен с много сили и търпение, и нека успехите ги съпътстват при организирането на всяко мероприятие.

В същото време ръководството се задължава да поведе по-социална и по-прозрачна политика в управлението на организацията, да се привлекат много нови хора като активни членове, които да помагат за съхраняването на българският дух и култура, за запазване и предаване автентичността на българските празници и обичаи на нашите деца, пребиваващи далече от родината, което е и главната мисия на организацията – да сплотява българите на територията на Чешката република.

 

Росен Крумов

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.