Home » Авторски страници, политика

Народно социално движение: Глобалният пакт за миграцията узаконява всяка миграция

2018.12.07 Няма коментари
Spread the love

Народно социално движение организира на 9 декември 2018 г. протест пред Народното събрание в София, свързан с Глобалния пакт за миграцията на ООН. Протестът е с начален час 12 ч. местно време. В обявлението за този протест на Народно социално движение, разпратено до медиите, се казва:

“Въпреки че на 12 ноември бе декларирано от представители на парламентарната група на ГЕРБ, че България няма да се присъедини към пакта, нашият пореден протест ще се състои, за да изкажем твърда позиция против Глобалния пакт за миграцията, който би имал катастрофални последици за България, и за да бъде видно за управляващи и опозиция, че няма пасивно да наблюдаваме и да вярваме само на думи, а най-вече на дела. Първият протест против пакта се състоя на 15 ноември, допреди обявяването на протеста почти всички от управляващи и опозиция мълчаха за въпросния пакт.

Припомняме, че пактът узаконява всякаква миграция, той не се занимава с бежанците, след като и на най-либералните народи в Европа стана ясно, че прииждащите към Европа потоци хора, в по-голямата си част не са бежанци, а мигранти, сега целта е миграцията да се нормализира и националните държави да нямат механизми, с които да се противопоставят на този процес. Еврокомисар Аврамопулос обясни преди няколко дни, че оттеглянето на държави от ЕС от пакта ще разочарова африканските партньори на Съюза, което директно показва кого обслужва този пакт, очевидно това не са европейските народи.

Ние изискваме от управляващите България да се оттегли от пакта, подобно на Унгария и САЩ, и да не бъде пращан български представител на срещата в Маракеш на 10 и 11 декември. Обявяваме се и против тази порочна практика, съдбоносни за България решения да се вземат тайно, най-често под влиянието на външни сили, в ущърб на българския народ.”

От Народно социално движение искат и оставките на министъра на външните работи и на министъра на правосъдието, като главни отговорни лица за политиката на България по отношение на Глобалния пакт за миграцията.

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.