Home » Авторски страници

Стимулиране на четенето в ранна детска възраст в България

2018.12.07 Няма коментари

Набиране на средства по проект „Стимулиране на четенето в ранна детска възраст в България”. Кампания на Българска библиотечно-информационна асоциация.

Българска библиотечно-информационна асоциация /ББИА/ участва в кампания за набиране на средства за своя проект „Стимулиране на четенето в ранна детска възраст в България“.

Проектът ще осигури на деца от 1 до 6-годишна възраст 850 книги, игри и видеофилми, които ще обновят и обогатят колекциите на 10 активни библиотеки в малки градове и села, в отдалечени планински и погранични райони.

По проекта ще се разработят програми за стимулиране на четенето в ранна детска възраст; ще се организират четения на детски книги за децата и техните родители; ще се проведат обучения на родителите за ползите от четенето в ранна детска възраст и за това как да четат на децата си у дома.

Повече информация за проекта и за това как може да се правят дарения в периода 27 ноември – 31 декември 2018 г. – на сайта GlobalGiving.

 

ББИА

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.