Home » Авторски страници

8 месеца сред ареста на Иванчева и Петрова протест в тяхна подкрепа

2018.12.11 Няма коментари
Spread the love

На 17 декември 2018 г., осем месеца след арестуването на Десислава Иванчева и Биляна Петрова, в София се организира протест под надслов “#КОЙ украси кметовете на Младост Иванчева и Петрова?!”. Събитието ще се проведе от  18:30 ч. до 21:30 ч. местно време, пред Министерството на младежта и спорта, където Иванчева и Петрова бяха арестувани. На протеста ще бъдат украсени две елхи – едната за прокуратурата, другата за двете арестувани жени.

Ето какво пишат за причините за протеста неговите организатори:

“Кметът и зам.-кметът на “Младост” Десислава Иванчева и Биляна Петрова бяха сготвени с пари в колата, украсени със светещо вещество при ареста им и набедени в искане и взимане на подкуп. Тази истина свети все по-силно и категорично – не като коледна елха, ами като Витлеемската звезда! Защото всеки ден наблюдаваме усилията на мафиотизираната прокуратура с командваните от нея шпицкоманди, подчинените ѝ зависими съдии и клеветите в свинските лъжемедии:

• Цацаровите шпицкоманди разлепиха некролози около дома и кантората на адв. Ирен Савова. Прокуратурата не си мръдна пръста да изиска записи от камери, за да се разбере кой разлепи некролозите!

• Натискът на прокуратурата към Савова продължи като ѝ образува 11 досъдебни производства, за които е викана на разпити почти всеки ден!

• Съдия Иво Хинов, който два пъти определя изменение на мерките на Десислава и Биляна в „домашен арест” оклеветен от свинските пеевски лъжемедии!

• 11 подчинени на мафиотската прокуратура съдии от Апелативния специализиран наказателен съд възроптаха срещу законната проверка, разпоредена от председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов на решенията им срещу Иванчева и Петрова. Комисията на ВКС обаче е категорична: “Cпeшнoтo пpoизнacянe нa Aпeлaтивния cпeцнaĸaзaтeлeн cъд пo иcĸaнeтo нa cпeпpoĸypaтypaтa дa cпpe ocвoбoждaвaнeтo пoд дoмaшeн apecт нa Дecиcлaвa Ивaнчeвa и Билянa Πeтpoвa гъмжи oт нapyшeния нa HΠK и Πpaвилниĸa зa aдминиcтpaциятa нa cъдилищaтa.”

• Правосъдният министър Цачева обяви, че ще прави съвещание за условията в арестите, което отмени и не насрочи за друга дата!

• Водещите телевизии с национален ефир bTV и Нова не отделиха нужното внимание на СРС-то, което изкарахме, уличаващо Ваклин и Специализираната прокуратура в престъплението по набедяване на гражданските кметове.

• Продължават клеветите в свинските лъжемедии, че Иванчева и Петрова са взели подкуп!

Палачите на гражданские кметове знаят, че ако двете излязат от ареста, пъкленият им план ще пропадне и ще се обърне срещу тях. Елате на 17 декември в 18:30 на мястото на бруталния им арест осем месеца по-късно, за да ви разкажем и за престъпленията с общински имоти в район “Младост” и Столична община, които Иванчева и Петрова бяха на път да разкрият. От този разказ ще научите #КОЙ още имаше интерес да ги набеди и унищожи!”

Събитието във Фейсбук – ТУК.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.