Home » Авторски страници, българи зад граница

Коледни тържества на българите в Прага

2018.11.25 Няма коментари
Spread the love

На 9 декември, неделя, от 16 часа местно време, в Дома на малцинствата на ул. “Воцелова” 3 в Прага 2, ще коледно тържество със специална програма за деца, коледна работилница, музика и песни. Тържеството се организира от Асоциацията на българските стружения в Чехия и Българският културно-просветен клуб в Прага, с подкрепата на местните власти. 

——————————————————————–

На 14 декември, петък, от 17 ч. местно време, Управителният съвет на Българския-културно просветен клуб в Прага организира коледна вечеринка, с гощавка, томбола и музика. Събитието ще бъде в Дневния клуб на Българския дом на ул. “Америцка” 28 в Прага 2. 

—————————————————————–

Българска православна общност в Чехия организира на 2 декември, от 14 до 18 часа местно време, тържество под надслова “Български православни коледни традиции”. Събитието ще се проведе на ул. “Над Охраду” 17 в Прага 3.


Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.