Home » Авторски страници

Опит за граждански арест на зам.-министъра на транспорта

2018.09.07 Няма коментари
Spread the love

4.09.2018 г., София, Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Опит за граждански арест на зам.-министъра на транспорта Ангел Попов, който след оставката на Ивайло Московски е изпълняващ длъжността министър. 

Снимки: Скрийншот от видео на ФБ страница “Босия”

Група граждани, между които Вихрен Михайлов (участвал и в заседанията на временната парламентарна комисия за шофьорските книжки), проф. Янко Янков, представители на ГД “БОЕЦ” и др., влизат в сградата на министерството. Те се свързват и с органите на реда, за да им окажат съдействие по извършване на гражданския арест на зам.-министър Ангел Попов. Органите на реда естествено не съдействат за извършването на този арест, а се чудят какво точно да направят. Но един от тях ходи с камера да снима гражданите, за да знаят в МВР кои са те. По-късно полицаите искат от тях и личните им карти.

Служители на министерството казват на гражданите, че трябвало да си запишат приемен час или да датат писмено заявление, за да се срещнат със зам.-министър Попов, за когото са дошли, за да бъде арестуван. Служителите дават, освен това, противоречиви сведения за зам.-министъра (ту, че имал работа, ту че не бил в сградата). Ангел Попов се крие някъде в министерството и разбира се не се появява долу на входа, където се събира ведомствената охрана и полицаи. Накрая гражданите са изведени от сградата, пред чиято врата чакат журналисти. 

Снимка: Скрийншот от видео на ФБ страница “Босия”

Eто какво пишат за основанията за този граждански акт неговите инициатори:

“ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ от СУВЕРЕНА

на зам.-министър Ангел Попов в сградата на Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията (МТИТС).

Подсъдимото лице Ангел Попов е известен като Геле Линейката, поради факта, че циклично, по график, е събирал милионите лева подкупи, складирани в различните регионални Държавни автомобилни инспекторати (ДАИ), получени по установен ценоразпис след продажба на:

– шофьорски книжки;

– възстановяване контролни точки;

– медицински свидетелства по споразумение на шофьори, които са физически или/и психологически негодни;

– “данък спокойствие” за системно неизрядни тежкотоварни транспортни средства и автобуси;

– фиктивни годишни технически прегледи на всякакъв вид пътно транспортни средства и всичко, за което може да се вземе подкуп.

Резултатът са хиляди УБИТИ, десетки хиляди РАНЕНИ и ОСАКАТЕНИ при пътно транспортни произшествия на година от НЕГРАМОТНИ, физически или/и психологически негодни. Хиляди на година, сертифицирани като европейци, чрез български шофьорски кижки бежанци, от които доста екстремисти и доказани терористи.

ЦЕНАТА НА ПРОЛИВАНЕТО НА РЕКИ ЧОВЕШКА КРЪВ ПО САДИСТИЧНО ГЕНОЦИДЕН ПЪТ, по пътищата на ЕС и най-вече на България, чрез тесен кръг хора в МТИТС, начело с министър в БОЛНИЧНИ… и с поискана оставка – Ивайло Московски, зам.-министри и подопечените инспекторати – 25 (двадесет и пет) МИЛИОНА ЛЕВА на година, в продължение на много години!”

Повече информация по темата – във видеозаписа от събитието, който е на ФБ страница “БОСИЯ“.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.