Home » Авторски страници

Днес престъпник, утре герой…

2018.08.07 Няма коментари

“Пуснаха Бенчо Бенчев, Митьо Очите с медицинско. Общинският съветник от БСП в Бургас Бенчо Бенчев е освободен от ареста. Бил е пуснат към 1.00 часа след полунощ (б.р.: вчера, на 6 август), съобщи адвокатът му и допълни, че Бенчев е у дома си, тежко болен е и не се чувства добре. Бенчев бе предаден на властите ни от Истанбул, заедно с още шестима души. Наложени им бяха полицейски мерки за неотклонение за срок до 24 часа. Сред задържаните бе и бившият депутат от ДПС Несрин Узун. Всички те са освободени. “ – из информация на Vesti.bg

Вляво e Бенчо Бенчев. Вдясно – Димитър Желязков, познат като Митьо Очите. Снимки: Dunavmost.com

Сега вече вярвате ли в прогнозите ми?

Освободиха ли сподвижниците на Митьо Очите? Светкавично. Това е положението в милото ни отечество – днес престъпник, утре герой. Важно е да сме здрави, нали!

Ако пък се отворят едни сейфове в Швейцария и Великобритания, десет тира документи, уличаващи “султана” в тежки престъпления, ще дойдат в България. Другите доказателства ги изгориха в технически пещи в страната и продължават да се горят. При това със знанието на гладния прокурор. Сложна мафиотска плетка са тримата шишковци на върха! Дебела е работата им. И на тези зад тях.

Ако пък смятате Очите за глупак, не си го помисляйте. Лично той държи в сейфове с особен правен статут по целия свят – частни видеозаписи, откупени СРС-та, богата библиотека от специализирани документи и хиляди банкови извлечения. Няма кой да го пипне! За нищо.

Освен ако… знаете как завършват у нас тези азиатски сериали.

 

Николай Марков

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.