Home » Авторски страници

БОЕЦ: Весела Коледа

2017.12.24 Няма коментари
Spread the love

Илюстрация: Фейсбук

Весела Коледа, Българи!

Нека новата 2018-та бъде годината на Справедливостта и Свободата! Годината на възмездието за тези, които ограбват народа и държавата ни от десетилетия.

БОЕЦ водим тази битка и знаем, че само ние, гражданите, останахме единствената сила, която може да се изправи срещу управляващата ни ченгеджийска мафия и да се преборим с това зло. Ще се преборим с разум, сърце, стратегия и последователност. Каузата ни е чиста и в това е силата ни. Защото се борим за родината си, за живота си, за децата си. Тази битка ще се води на площадите.

БОЕЦ събираме непримиримите и от първи януари продължаваме и излизаме в пряк сбъсък с мафията, корупцията, крадлъка и лъжите на дебелите. Всеки ден и на всички фронтове.

Пожелаваме на всички ви, здраве за вас и семйствата ви и сили, да преследваме и постигаме мечтите си! Да си върнем държавата и да върнем надеждата, усмивките и младите хора по земите ни.

Изпратете ако искате този текст на ваши приятели. Няма да забогатеете, но ще покажете, че ви има, че сте будни и пазите искрата и стремежа си към свобода и справедливост, а това ни прави хора!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

 

Гражданско движение “БОЕЦ”

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.