Home » Авторски страници

СУ и МТСП канят българите зад граница на дискусионен форум „Да работим за България“

2017.11.04 Няма коментари
Spread the love

Казвам се Калоян Цветков, асистент в Геолого-географския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Преди години живях в чужбина и там станах свидетел на желанието на много българи, живеещи далеч от страната си, да работят за нея.

Отскоро съм част от съвместен проект между СУ „Св. Климент Охридски“ и Министерство на труда и социалната политика за проактивна работа с българските общности зад граница. Идеята ни е да имаме постоянна комуникация и да разберем от Вас, как Вие виждате Вашата роля за просперитета на България, и с какво бихте искали да я подпомогнете – добри практики, които сте установили при Вашата работа зад граница, и конкретни идеи, с които можете да бъдете полезни на страната си.

Ние, от своя страна, се ангажираме да се опитаме да приложим тези идеи и добри практики в България. Затова Ви каним на една първа среща, на която да се запознаем и да обменим мисли и идеи. Тя ще се осъществи на 21-ви декември (четвъртък) в Софийския университет.

По-долу прилагам официалната покана. Моля, при Ваш интерес да потвърдите участие в дискусионния форум на имейл: [email protected] .

Калоян Цветков

—————————————————————————————————————————————————–

ПОКАНА

За дискусионен форум на тема „Да работим за България“

Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и Министерство на труда и социалната политика на Република България Ви канят на дискусионен форум, посветен на възможностите да работим за България и нейното бъдеще, дори и извън пределите на страната.

Целта на събитието е да споделим мнения, инициативи и идеи за конкретни проекти, за това как българските общности зад граница, съвместно със СУ „Св. Климент Охридски“ и Министерство на труда и социалната политика, да работят за едно по-добро бъдеще на България.

Форумът е само първа стъпка в проекта за съвместна работа като желанието на двете институции е тези срещи да се превърнат е регулярни, а комуникацията с българските общности зад граница да стане постоянна.

Вярваме, че много българи като Вас, които в момента живеят далеч от страната, имат желанието и възможността да подпомогнат нейното развитие.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.