Home » Авторски страници

“Няма да мълчим!” – Марш за европейско правосъдие в София

2017.10.04 Няма коментари
Spread the love

Инициатива “Правосъдие за всеки” организира трети пореден „Марш за европейско правосъдие“. Той ще се състои утре, 5 октомври, от 18 ч. до 20 ч. местно време, и ще започне от Съдебната палата в София.

Ето какво пиша организаторите на протестното събитие:

Най-спорната личност в новия състав на ВСС стана негов представляващ – човекът, който де факто ще го ръководи – Боян Магдалинчев. Чакат ли ни още 5 години скандали, политика и прокурорско безвремие в съдебната система? ИЗБОРЪТ НА НОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ВЪРХОВНИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД ЩЕ Е ОРИЕНТИРЪТ ДАЛИ ВСИЧКО ПРОДЪЛЖАВА ПО СТАРОМУ ИЛИ ИМА НАДЕЖДА!

Време е да се възмутим, за да покажем, че не сме съгласни да живеем в пленена държава. Пленена от мафията и олигархията и обслужваща само техните сделки и интереси! Главният прокурор каза, че народът не се интересувал кои са лошите и кои добрите в управлението на Съдебната власт. Ние не вярваме, че сме загубили дотолкова представата за добро и лошо, за истина и лъжа, за справедливост и злост, за достойнство и липса на морал. Всеки ден крадат от нас – свобода, права, пари, перспектива, чест, морал. А ние гледаме и си мислим, че нещо ще се промени от само себе си.

А в съседна Румъния дават на съд лидерите на управляващите партии. ОТСТОЯВАЙ – казваха румънците в техните протести за справедливост и върховенство на правото. ОТВОЮВАЙ трябва да кажем ние, понеже всичко, което не отстояхме през годините като права и справедливост, вече го загубихме!

Сега е моментът да извикаме: “СТИГА ВЕЧЕ ТОЛКОВА!” и да принудим нашите държавници да ни чуят и да се съобразят с волята на Суверена, а не на Олигархията!

На 5-ти октомври, от 18 ч., пред Съдебната палата, за да поставим исканията си! Бъдете там с Вашите семейства и приятели, понеже това касае всички ни и то за дълго!

ЕДИНЕНИЕТО НА ДОСТОЙНИТЕ ПРАВИ СИЛАТА НА СВОБОДНИТЕ!
#ПРАВОСЪДИЕЗАВСЕКИ

 

Събитието във Фейсбук ТУК

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.