Home » Авторски страници

Убиецът от Лас Вегас не бил сам?

2017.10.11 Няма коментари
Spread the love

Коментар на Григор Лилов

Ново видео май сочи и втори стрелец. Почти две седмици след масовата екзекуция се разбра, че 6 минути преди нея е бил застрелян (без заглушител) Исус Кампос от охраната на хотела. Досегашната версия започна да издиша.

Видеото, което претендира, че показва втори стрелец, е от три минути. На -1:46 минути от началото му е показана фасадата на хотела с по-нисък етаж, прозорец централно на него, от който пробляскват на редици светлинки, приличащи на изстрели.

Вече е официално заявено, че в стаята на Падок в хотела е намерено зарядно устройство за мобифон, което не съответства на неговите телефони. За разлика от първите дни, вече се заговори и за разследване за евентуален помощник или осведомен за атаката. Освен това се оказва, че Падок се е нагълтал (или са го нагълтали) с “лекарства” (може би някакъв наркотик). Местният шериф и ФБР не дадоха никакви подробности за лекарствата.

Има още загадки. На този Падок му е вървяло повече, отколкото на “бясно куче”, както казва поговорката. Само за година той е спечелил над 5 млн. долара (!!!) от хазарт, които е прибавил към милионното си състояние.

Фиктивните “печалби” от хазарт са сред най-добрите способи за препиране на мръсни пари или за прикриване на техен легален, но законспириран източник.

Според конспиративни теории и дискусии в мрежата, Падок е продал преди три години един от двата си самолета (N5343M, Cirrus SR-20.) на компанията Volant LLC, която не дава данни за себе си, няма дори сайт, но по всяка вероятност е свързана чрез общи лица с едноименната Volant Associates, която е подизпълнител на правителството на САЩ, Пентагона и секретните служби.

И най-сетне се разбра, че Падок е посещавал Близкия Изток (не един път), което вече не е конспиративно твърдение, а изнесен официално факт.

Питам се това написано от мен “най-сетне” с още какви нови факти ще обрасне по-нататък и дали въобще ще се научи какво е станало в онази злокобна вечер.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.