Home » Авторски страници

Игра на слухове и манипулации

2017.06.28 Няма коментари
Spread the love
Карикатура: Христо Комарницки

Карикатура: Христо Комарницки

Ще бъда пределно честен и ще кажа, че срещу България се извършва национално предателство. Когато институциите в една държава не работят, когато правителството и чиновниците се държат като кукли на конци и няма нито един партиен лидер, който да застане с чисто лице пред народа си, тогава идва времето на слуховете и манипулациите.

Безкритичността, с която голяма част от нас приемат публикациите в различните медии, фактът, че много издания са под контрола на различни групировки, ясно показва, че всеки може да бъде унищожен публично, и то за няколко дни.

Най-тъжното в тази изкуствена паника е, че няма кой да защити народа ни. В момента имаме измислен парламент, където се приемат лобистки закони и се пишат сценарии, които обслужват малцинството. Нямаме прокуратура, нито пък служби, които да работят в интерес на хората, които трябва да защитят. Всички говорят за сценарии срещу финансовата стабилност, но няма власт, която да назове имената на сценаристите. Чуваме само полуизречения. Така всички тези хора се превръщат в съучастници, въпреки че се държат като врагове. Партийните лидери извършват покушение срещу собствения си народ.

Всички тези лица с действията и бездействията си са отговорни за мръсната игра, която предизвиква изкуствената паника.

Да, паника има, но не сред нас, а сред тях. Защото не трябва да се съмняваме, че всички са потънали до ушите в кал. Въпросът е как да излезем от тази ситуация. Отговорът за мен е – разум и критичност към това, което четем, гледаме и слушаме. Всичко друго е безотговорно и равносилно на националното предателство, на което ставаме свидетели.

 

Ибрахим Карахасан Чънар

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.