2024-04-25

1 thought on “Проф. Янко Янков жертва на полицейски тормоз

  1. Коментар на Николай Гусев във Фейсбук:

    Nikolay Goussev Странно…

    Никакъв коментар. Пълно мълчание. Мълчанието на агнетата?

    Ей, население!!!!

    Току-що отворих eurochicago.com, за да се потреса от поредната гавра над единствения автентичен антикомунист в „Република“ България, Политзатворник №1 на комунизма Янко Николов Янков-Велйовски. Да, именно единствения – не само неподписал нелегитимната „конституция“ на същата тая „Република“, но и никога не полагал клетва за вярност на това парче хартия – за разлика от стотиците, а вече и хилядите тупащи се в посинелите от тупане червени гърди „бивши“ комунисти – днешни върли демократи.

    Тирани, всуе се морите!

    Сбъркали сте адреса – Янко е потомък на легендарния Велйо Войвода, основал село Клисурица след погрома на Чипровското въстание и изгарянето от турците на бунтовното село Клисура.

    То бива слабоумие, ама това на най-долните от долните днешни комунистически номенклатурчици чупи тъпомера – посягат на Човека с главна буква, с когото всяко Отечество би се гордяло!

    Продажните СМИ за пореден път ще премълчат. Парламентът – също. Зомбитата ще си пият ракията, ще замезват салатка и ще търкат лотарийните картончета с просяшката надежда на лумпена за светкавично забогатяване. Докато България и българите изчезват от световната историческа сцена.
    Сърдете се „после“ на себе си, зомбита!
    Защото отказахте и продължавате да отказвате припознаване на автентичните борци за вашите права, а методично, бездумно, овнешки гласувате доверие на вашите стригачи и колячи.

    QUO VADIS, население-електорат?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *