Home » Авторски страници, българи зад граница

Флагът на ЕС ще се издигне на 9 май в Торонто

2017.05.06 Няма коментари

zx860y484_2693296

По повод Деня на Европа – 9 май, Малтийското председателство на Съвета на Европейския съюз и консулствата на държавите-членки на ЕС в Торонто, Канада, канят всички желаещи на церемония по издигане на знамето на Европейския съюз. Българското генерално консулство в Торонто също кани всички сънародници на церемонията по отбелязването на Деня на Европа в Торонто.

Toronto City Hall

Toronto City Hall

Церемонията ще се състои на 9 май 2017 г. (вторник) от 10 ч. местно време в кметството на гр. Торонто,  100 Queen St W, Toronto, ON M5H 2N2.

Подиумът на сградата на кметството на Торонто е достъпен пеша през площадката Nathan Phillips Square или чрез главния вход на кметството (асансьори от източната кула до ниво 3).

Присъединете се към нас в чест на Деня на Европа в Торонто!

.

Генерално консулство на Р. България в Торонто

————————————————————————————————————————————————————–

Бел.ред.: Уважаеми читатели, ако искате да подкрепите нашето издание, което се прави вече години наред на доброволни начала, информация за начините за това можете да намерите ТУК.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.