Home » Авторски страници, българи зад граница

Изнесени консулски дни в Калгари и Ванкувър

2017.04.08 Един коментар
Spread the love

Генералното консулство на Р. България в Торонто, Канада, организира изнесени консулски дни в градовете Калгари и Ванкувар, съобщиха от Генералното консулство. Консулските дни се организират със съдействието на Българското дружество в Калгари и Българо-канадското дружество в Британска Колумбия. В Калгари датите са 29 и 30 април, а във Ванкувър – 13 и 14 май 2017 г.

22

При домакинството на Българското дружество в Калгари, Генералното консулство на Р. България в Торонто ще проведе консулски дни в гр. Калгари на 29 и 30 април 2017 г. Информация и записвания – Христо Христов (+1 403 629 1781, [email protected]); сайт на дружеството ТУК.

Приемното време на Консула в Калгари ще бъде:

събота, 29 април – 09:00 am – 18:00 pm;
неделя, 30 април – 09:00 am – 18:00 pm.

——————————–

При домакинството на Българо-канадското дружество в Британска Колумбия ГК – Торонто ще проведе консулски дни в г. Ванкувър на 13 и 14 май 2017 г. Информация и записвания – Владимир Попов (+1 604 761 1619, [email protected]); сайт на дружеството ТУК.

Всеки, който има нужда от заверка на документи, трябва да изпрати имейл на Владимир Попов с трите си имена, вида на услугата и телефон за контакт. Консулът ще извършва следните услуги: заверка на пълномощни и декларации; заверка на съдържание на документи; легализация на канадски документи – акт за раждане, брак, смърт; приемане на документи за издаване на временен паспорт. Ще бъде събирана такса от $30 за покриване на разходите по провеждането на консулските дни.

За повече информация за услугите и нови разпоредби – http://bgconsultoronto.info или в Генералното консулство на Р. България в Торонто на тел. 416-696-2420.

.

One Comment »

  • Анастасов said:

    Браво! Вярната покока е това! Обслужване на място според нуждите на хората и със съдействието на месните български организации!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.