Home » Авторски страници

Митинг-шествия в София: Спиране терора на монополи и институции

2017.03.15 Един коментар
Spread the love
Снимка: ГД "Покана за доброволно изпълнение"

Снимка: ГД “Покана за доброволно изпълнение”

Гражданско движение “Покана за доброволно изпълнение” организира в София митинг-шествия под надслов “Спиране на терора на монополи и институции”, които ще провеждат всеки ден от 20 до 24 март. Началният час на шествията е 18 ч., крайният – 20 ч. местно време.

Митинг-шествията ще започнат от Съдебната палата на бул. “Витоша” 2 в столицата, ще минават покрай църквата “Света неделя “, ще завиват по бул. “Дондуков” и ще завършват пред сградата на Президентството на Р. България.

Всички граждани, които се чувстват съпричастни към проблема със злоупотребите на различни монополисти и в различни институции, към проблема с т.нар. Заповедно произподство и Частните съдебни изпълнители, към корупцията и злоупотребите в съдебната и други власти, са добре дошли да се включат в организираните от ГД “ПДИ” протестни шествия.

Фейсбук страница на проявите – ТУК

.

One Comment »

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.