Home » Авторски страници

Флирт работилница за мигранти в Германия – как да вземем немски жени

2016.09.01 Няма коментари
Spread the love

Т.нар. флирт експерт ще преподава на мигрантите в Есен, Германия, как да флиртуват и да употребяват сайтове за запознанства, така че да могат да вземат германки – информира английското издание Вreitbart.com, позовавайки се на немския Westen Allgemeine Zeitung.

rsz_screenshot_6-640x476 copy

“Флирт експертът” се казва Хорст Венцел и е на 27 години. На своя уебсайт “Флирт университет” той описва себе си като “флирт треньор” номер едно на Германия. На 6 септември т.г. ще се проведе първата “флирт работилница” за бежанци в един център за консултации в Есен, домакин на която е и немската агенция AWO, с която Венцел си сътрудничи. Основните цели на тази агенция са “солидарност, толерантност, свобода, равенство и справедливост”. Флирт работилницата ще бъде безплатна за бежанците.

Хорст Венцел ще пристъпи към спорния нов проект, насочен към подпомагане на новите имигранти в Германия да се запознават и събират с немски жени, както в реалния живот, така и на онлайн сайтове за запознанства – пише Westen Allgemeine Zeitung. Според Венцел, флиртът и свалянето на момичета е важна част от процеса на интеграция и той се надява, че мигрантите ще “се влюбват в Германия” – или поне в германските жени – информира още изданието.

Впрочем, според информация от българи, живеещи в Германия, немското Министерство на образованието е пуснало картинки със сексуално-образователна цел, в която жените са руси, а мъжете – кафяви. Тези картинки се излъчвали и по някои телевизионни канали в страната.

Untitled7

Коментар на новината за флирт образованието в Германия от Радост Даскалова – българка, която живее във Великобритания.

Някакъв си 27-годишен германец от Есен ще стартира на 6 септември програма и интернет сайт, в които ще обяснява на новопристигналите „бежанци“ как точно да свалят германки. Бедният редови германец ще се трепе да бачка, ще му вземат по 45% от заплатата за данъци, с които пари не само ще издържат една сюрия търтеи, ами и ще му подлъгват режисирано дъщерята, да се влюби в бежанец, да метне бурката и се отрече от семейството си.

Дано Радост Даскалова не се окаже права в своите опасения за резултатите от подобни опити да се интегрират мигранти в Германия.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.