Home » Авторски страници

Митьо Очите… – Президент

2016.06.10 Няма коментари
Spread the love
Снимка: Елена Фотева, "24 часа"

Снимка: Елена Фотева, “24 часа”

Конфликтът в Слънчев бряг, при който беше ранен Митьо Очите и убит Александър Алексиев, е избухнал след спор за паркомясто между собственика на съседното заведение – Божо и кандидат зетя на простреляния. Това съобщи главният секретар на МВР Георги Костов. От своя страна премиерът Борисов нарече стрелбата в Слънчев бряг “махленска свада”.

Димитър Желязков – Митьо Очите е пристигнал пред заведението 4you, пред което е избухнала стрелбата, заедно с няколко десетки души, облечени в бронежилетки и въоръжени с брадви и ножове, за да предоговори таксата „спокойствие”, съобщи Нова ТВ. Там обаче се стигнало до спор и престрелка със собственика – Божо и неговата охрана. Очите е бил прострелян с 5 куршума в това заведение около 21:30 на 8 юни. Четири от куршумите са извадени, а един, който е попаднал в гръдната кухина, все още е в тялото на простреляния.

Няма информация за съществуващи напрежения между двете групи, които участваха в сблъсъка на Слънчев бряг. Това заяви заместник-министърът на вътрешните работи Цвятко Георгиев, цитиран от в. “Сега”. „Тази сутрин лично разговарях с областния директор на МВР Бургас и той ме увери, че няма информация постъпила при тях за съществуващи напрежения между двете групи, криминално проявени лица“ – каза зам.-министърът. По неговите думи, нямало информация и за финансови неуредици.

Стрелбата в Слънчев бряг не е битка за паркомясто, а класически рекет, мафиотски натиск и сблъсък на две отделни групировки, които не зачитат властта. Това каза ген. Атанас Атанасов в предаването предаването “Здравей, България” по Нова ТВ. Тоталната слабост на МВР е причината отново да се случват такива разчиствания на сметки, коментира депутатът от Реформаторския блок. “Известно е, че групировката на Митьо Очите има полицейски чадър в района” – каза Атанасов.

———————————————————————————————————————————————

 Ми

МИТЬО ОЧИТЕ – ПРЕЗИДЕНТ

България днес е Бургас, България цяла Бургас сега гледа; десетки банки кръв и кръвна плазма хвърчат от Дунав до Егея и от Албанската пустиня към Черноморските води; стотици скришни ченгета тарашат в храсталаците край дискотеките на Слънчев бряг; данъчни инспектори дебнат на входа и на изхода, и не дават дори пукната монета да се търкулне на халос; лекари, знахари, врачки и баячки хвърчат – или са в тръпно очакване да се включат кой с к’вото може в спасяването на този редник с небесно чисти очи; полицаи в бронежилетки бдят на смени пред реанимацията с пациента; а пациентът – прострелян от враговете на малкия и средния бизнес с 5 куршума във височайшия малък таз, на една страна захвърлил пушка, на друга сабя, надве строшена, лежи и пъшка, денем му сянка пази орлица, вълкът му нощем раната ближе…

Но млъкни, сърце! Жив е той, жив е!

Най-пазеният, най-обгрижваният, най-обговаряният от печатни и електронни медии човек в цяла България. Мисля, че Митю Очите най-достойно ще представи ГЕРБ на следващите президентски избори.

 

ГЛАВНИЯТ МВР – СЕКРЕТАР КАТО ПИАР НА МИТЮ ОЧИТЕ

Сега разбрахте ли колко е важен тъпият животец на някой си Митю Очите, прострелян с 5 куршума на Слънчев бряг, за съществуването на държавата, щом като лично, на крака посред нощ, му отиде не кой да е, а Главният секретар на МВР, и се нае в ролята на болногледачка и личен говорител на простреляния?

Сигурен съм дори, че е пристигнал в Слънчев бряг с двойна командировъчна заповед, едната парафирана и подпечатана лично от Бат’ Боко, а другата – досежно прошнурована и прономерована от МВР-министърката Бъчварова, която вчера дигна ръце от битовата престъпност и метна организираната такава.

И т. нар. журналисти от тъпия вестник “24 сахатя”, вместо да попитат г-на Главен секретар какво посред нощ правят 30-40 малкочели и нискочели въоръжени горили по кръчмите в Слънчев бряг, защо в момента в реанимацията на Бургаската болница 15 тежковъоръжени ченгета пазят повече и косъм да не падне от височайшия пациент, и още – ако Митю Очите наистина е наркобосът на България, защо не е в затвора?

Срам, срам, срам… това правителство, това МВР-ръководство, тази правосъдна система и тези медии са срам за България.

 

Валери Станков

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.