Home » Авторски страници

Фонд за стипендии “Иди, учи и се върни”

2016.05.20 Няма коментари
Spread the love

Сдружение „Тук-Там“ стартира нова инициатива – фонд за стипендии. Целта на фонда е да подпомага българи, които искат да учат в чуждестранни университети и след това да се върнат и да се реализират в България. Фондът за стипендии “Иди, учи и се върни” е най-новият проект на „Тук-Там“. Тази година ще бъдат дадени две стипендии по 5000 лв. за магистърска степен.

тук

Средствата за стипендията са събрани от индивидуални дарители, сред които са изпълнителни директори на някои от най-големите компании в България. Посолството на САЩ в София пък подкрепя финансово комуникационната кампания на фонда. Ако проектът е успешен, се планира увеличаване на броя на стипендиантите с всяко следващо издание.

Предимство ще имат тези, които до момента не са учили в чужбина, имат професионален опит, свързан с желаната специалност, и са социално ангажирани чрез странични активности.

Крайният срок за кандидатстване е 23.59 ч. на 17 юни 2016 г.

Кандидатстване: fund.tuk-tam.bg

Повече информация: tuk-tam.bg/fundtt

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.