Home » Авторски страници

CEED Global Conference ‘2016 в София

2016.04.03 Няма коментари
Spread the love

 

Untitled1

Над 300 предприемачи и бизнесмени от цял свят ще се съберат на 14 април в София Тех Парк за CEED Global Conference ‘2016, организирана от CEED България, част от глобалната мрежа на CEED. Участниците на конференцията ще отправят поглед напред в бъдещето на бизнеса, като основната тема на форума ще е “Готови ли сте за следващото десетилетие?”. Конференцията ще отбележи 10-годишнината на CEED, чието официално откриване бе в София през 2005 г.

Основни лектори на CEED Global Conference ‘2016 ще бъдат главният редактор на сп. Inc. Ерик Шуренбърг и Джим Стайкледър, директор Иновации в Dell Services. Сред останалите участници в събитието са предприемачи и управители на глобални инвестиционни фондове като Галахад Кларк (Vivobarefoot), Мария Анселми (Bisnode), Линус Биле (Eicorn Enterprise Ignition), Ралф Като (Guiding Capital), Яка Левстек (D.Labs), както и български предприемачи като Ивайло Симов, Елвин Гури, Любен Белов, Павел Езекиев, Стефан Ганчев и др.

По време на конференцията ще бъдат дискутирани най-новите тенденции в сферата на развитието на бизнеса, предприемачеството, технологиите, стартъп възможности и инвестициите – какви са най-новите идеи, възможности и пречки за тяхното развитие, кои са водещите сектори, къде е интересът на инвеститорите, държавата и обществото като цяло.

Глaвният редактор на Inc. Magazine Ерик Шуренбърг ще говори за “Големия мит за предприемачите визионери”. Той ще бъде и модератор на дискусия, в която утвърдени предприемачи ще споделят своя полезен опит. Освен темата “Готови ли сте за бъдещето – къде ще бъде бизнесът Ви през 2025 г.?”, Джим Стайкледър от Dell ще изнесе и специализиран уъркшоп за иновации на тема “Какво да спрете, започнете или направите различно още днес?”. Сред акцентите на форума е и дискусията “Когато жените успяват” с участието на Мария Анселми (Bisnode), Анн Рихарт (Redi School of Digital Innovation) и Марияна Хаманова (Cleantech Bulgaria).

Целта на глобалната среща на мрежата на CEED е обмяна на опит, срещи с потенциални партньори и опознаване на нови пазари. “Нашите членове и останалите гости могат да се срещнат лице в лице, да разговарят за нови възможности и бизнес перспективи. Поканили сме някои от най-добрите експерти в областта на иновациите, технологиите и стартъп средата, за да бъдем полезни за бъдещето развитие на предприемачеството и предприемаческата култура в региона и глобално” – каза Николай Ярмов, съосновател и изпълнителен директор на CEED България.

Програмата на цялата конференция може да се види тук.

.

Александър Кръстев

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.