Home » Авторски страници, българи зад граница

Новата “Мис Българка в САЩ” е Ива Коева от Чикаго

2015.10.24 Няма коментари
Spread the love

В съботната вечер на 24 октомври в Чикаго бе определена „Мис Българка в САЩ – 2015”. Сред шестнадесетте красиви български момичета участнички, най-високо оценена от авторитетното жури бе Ива Коева от Чикаго.

miss2015a010

Ива Коева е родена във Велинград. Завършила е висше образование със специалност Industrial and organizational psychology. Менаджер е в Abercrombie & Fitch. Казва, че мечтае да обиколи света, танцувайки Зумба. Преди конкурса Ива сподели пред представител на Еврочикаго, че е решила да участва, защото ако спечели, то титлата й ще й позволи да направи нещо повече за България. Така например, тя е решила да помогне на децата от Велинград, оставени без родителски грижи, за които е гледала филм на БНТ, който я е развълнувал много.

miss2015a023

Първа и втора подгласнички на победителката са съответно Лидия Иванова и Мария Тончева.

Вечерна рокля – Ива Коева.

Избор на публиката – Глория Андреева.

miss2015a016ab

Конкурсът се провежда за четвърти пореден път. Повече информация за него можете да намерите в предишна публикация по темата (вж. тук). Очаквайте по-късно още новини за избора и победителките.
.
miss2015a024
.
miss2015a004

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.