Home » Авторски страници

Покана от Менса – България към кандидатите за кметове

2015.09.24 Няма коментари
Spread the love

 

“Менса – България” предлага на всички партии и коалиции, които ще участват в изборите на 25 октомври 2015 г., да се подложат безплатно на тест за интелигентност.

Untitled88

Единственото условие е кандидатите да се съгласят техните резултати да бъдат обявени публично, защото в противен случай ние от “Менса” нямаме право да съобщаваме резултатите. Ако все пак кандидатът има желание да се яви, но не е сигурен дали иска да прочете резултата си в медиите, той е свободен да заплати такса, каквато плащат всички останали. Ако след решаването на теста, политикът реши, че иска да сподели своя коефициент на интелигентност с избирателите, “Менса – България” веднага ще му възстанови платената сума.

Надяваме се повече кандидати да откликнат на нашата покана!

Тук можете да видите писмото, с което “Менса – България” отправя публична покана към партиите и коалициите – Pokana kam kandidatite za kmetove 25.10.2015

С това писмо каним на теста и всички представители на печатните и електронни медии в България. Условията са същите като тези при кандидатите за кметове и общински съветници. Ще споделим, че през последния месец двама журналисти от национални телевизии постигнаха изключително високи резултати на теста и бяха поканени да присъединят към „Менса“ – световната организация на хората с висок интелект. Това са Диана Радева от „Добро утро, България!“ по ТВ7 и Даниел Михайлов от „Денят започва“ по БНТ.

 

Христо Радков,

председател на УС на „Менса – България”

За контакт:

www.mensa.bg
тел. 0887 359 887

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.