Home » Авторски страници, политика

Разяснение от редакцията по повод инициативата ИПСД

2015.05.01 Няма коментари
Spread the love

Редакцията на Eurochicago.com информира всички свои читатели, че стартиралата неотдавна Инициатива „За прозрачност, справедливост и доверие„(ИПСД), за която вече писахме, не обвързва по никакъв начин самото издание.

Идеята за тази инициатива дойде от български емигранти, живеещи в района на Чикаго, но тя няма отношение към редакционната ни политика и няма да я промени. Еврочикаго публикува много материали по наболели политически теми, но не е орган на никоя партия, нито ще бъде.

На нашите страници са намирали място, както материали на в. „Дума“, на ексдепутата Иво Атанасов, на журналистката Светла Василева и др., така и материали на редица десни автори, на хора от „Протестна мрежа“ и пр. Имаме автори, лишени от свобода, които ни пишат дори от затвора.

Ние се гордеем, че досега сме издържали и на натиск, и на предложения. Останали сме независими и се стараем да спазваме етичните журналистически стандарти.

Не смятаме да променяме това и в бъдеще.

От редакцията

eurochicago_logo2014_jpg
.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.