Home » Авторски страници, българи зад граница

Новият шеф на ДАБЧ върна регистрацията на КИЦ “Босилеград” и БККС

2015.04.04 Няма коментари
Spread the love

След проведена работна среща с новия председател на ДАБЧ Борис Вангелов, Културно-информационният център на българите в Босилеград изпрати до медиите съобщение. В него се казва, че на срещата са били разисквани решения за настъпилите проблеми и възможностите за всестранно сътрудничество между КИЦ „Босилеград“ и ДАБЧ. Както и, че в резултат на проведените разговори, председателят на ДАБЧ Борис Вангелов е издал заповед, с която е отменил заповедта за заличаването на регистрацията на Културно-информационния център на българското национално малцинство „Босилеград“ и БККС от водения от ДАБЧ Регистър на организации на българи, живеещи извън Република България съгласно чл. 3, ал. 1, т. 2 от Закона за българите живеещи извън Република България.

Вижте факсимилие на съобщението.

dabch028

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.