Home » Авторски страници

Поли Паскова и ансамбъл “Чинари”, концерт и Молитва за България

2015.03.17 Един коментар
Spread the love

unnamed

На 21 март от 19 ч. местно време в зала “Арена Армеец” в София

фолклорната певица Поли Паскова и ансамбъл “Чинари” ще изнесат

.

КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ 

“СВЯТА ЗЕМЯ БЪЛГАРСКА” 

.

Концертът ще е съпътстван и с благотворително събитие – МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ, което се организира по инициатива на фондация “Вадимелис”.

Преди концерта ще започне целодневен базар.

ПОЛИ ПАСКОВА

Поли Паскова има 13 албума и стотици изнесени концерти в България и в чужбина. „Няма какво да чакаме вече, трябва да действаме, защото силата и възможностите са в нас – самите българи. Нека си подадем ръце, за да опазим безценния си фолклор, който е основна градивна сила в нашето нематериално наследство и енергиен стълб на България!” – казва певицата.

Входът е символичен – само 3 лв., за да може хора от всички социални групи да присъстват на концерта, който ще отбележи първия ден на пролетта с Молитва за България и за ново благодатно начало на страната.

Фейсбук страница на събитието:

https://www.facebook.com/events/723894197727899/

.

One Comment »

  • Поли said:

    Абе концерта – добре – нека хората се повеселят, но нека Поли Паскова не мисли само как да взема , а да се научи и да дава, защото е доста некоректна в това отношение. Може да се докаже повярвайте ми! Въобще не е такава за каквато се показва – алчна хиена щом стане дума за пари. Лечителка стана последно време, ама то с пари и генералша може да се изкара скоро…

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.